Even voorstellen

Welkom op mijn website! Ik ben Michael Kappers, jouw toegewijde fysiotherapeut en personal trainer, en ik sta klaar om je te helpen bij het optimaal revalideren en verstandiger sporten. Mijn schat aan kennis en ervaring die ik in de afgelopen 20 jaar heb opgedaan helpt mij in mijn missie om jou weer optimaal te laten bewegen en je fitter en gezonder te maken.

Na vele jaren intensief taekwondo te hebben beoefend, doe ik sinds 2019 aan CrossFit en ben ik, ook als (sport)fysiotherapeut, erg enthousiast over deze sport. Inmiddels heb ik me bekwaamd als Crossfit Level 1 trainer, waardoor ik mijn mogelijkheden als (sport) fysiotherapeut aanzienlijk heb uitgebreid. Wat ik mooi vind aan CrossFit is dat je door kan blijven trainen ook al ben je geblesseerd, er is altijd een alternatief of aanpassing mogelijk.

Sinds januari 2020 ben ik met veel passie en toewijding werkzaam bij DJYM, waar ik op maandag, dinsdagavond en woensdag- en donderdagochtend voor je klaarsta.

Of je nu worstelt met blessures, behoefte hebt aan preventief advies of te maken hebt met andere fysieke beperkingen, ik ben er om je te helpen. Wil je graag persoonlijke begeleiding van mij als trainer? Laten we samen aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken. Het is ook mogelijk om de fysiotherapie te combineren met personal training. Ik bied namelijk ook personal training voor 30 min aan.

Neem gerust contact met me op, ik sta klaar om jou te ondersteunen op jouw reis naar een gezonder en fitter leven.

Michael Kappers

Michael Kappers