Even voorstellen

Mijn naam is Michael Kappers en ik help graag mensen beter bewegen en verstandiger sporten.

Als sportfysiotherapeut en personal trainer beschik ik na 16 jaar over de kennis en ervaring  om mensen optimaal te revalideren en sterker, fitter en dus gezonder te worden.

Na vele jaren intensief taekwondo te hebben beoefend, doe ik sinds twee jaar aan crossfit en ben ik, ook als (sport)fysiotherapeut, erg enthousiast over deze sport. Inmiddels heb ik me bekwaamd als Crossfit Level 1 trainer, waardoor ik mijn mogelijkheden als (sport) fysiotherapeut aanzienlijk heb uitgebreid. Wat ik mooi vind aan crossfit is dat je door kan blijven trainen ook al ben je geblesseerd, er is altijd een alternatief of aanpassing mogelijk.

Vol enthousiasme ben ik sinds januari 2020 op de maandag- en woensdagochtend werkzaam bij DJYM en daarnaast werk ik 4 dagen bij Gezondheidscentra Haarlemmermeer in Hoofddorp.

Wil je dus eindelijk eens van die blessure af, wil je preventief advies of loop je tegen andere beperkingen aan? Of wil je graag één-op-één trainen met mij als trainer? Laat het mij dan vooral weten!

Michael Kappers